Grenke’de Siyahların Zaferi!

Grenke’de Siyahların Zaferi!

FM Selim Gürcan Yorum yapılmamış

Üst düzey satranç mücadelelerinde siyahla kazanmak çok daha zordur. Grenke Turnuvasının üçüncü turunda Hou Yifan – Vachier Lagrave ve Meier – Caruana oyunlarında galip taraf siyah oldu. Dünya Şampiyonu Magnus Carlsen yine siyahla Bluebaum ile sonuna kadar mücadele etti ama beraberlikle yetinmek zorunda kaldı. Turnuvadaki oyunlar aşağıdaki gibidir.

Caruana oldukça keskin bir oyun ile kazandı ve Vitiuguov’la birinciliği paylaşıyor.



Tüm kitapları görebilirsiniz. Türkiye'nin en geniş satranç kitaplığı bizde!

Grenke Klasik Satranç Turnuvası 10 oyuncu arasında döner olarak oynanmakta. (1-3 tur) Karlrushe’de (4-9 tur) Baden – Baden’de oynanıyor. Oyunculara 40 hamle için 100 dakika verilmekte. Sonrasında ise 20 hamle için 50 dakika ve geri kalan oyun için de 15 dakika verilmekte. Ayrıca hem hamlede 30 saniye ekleme var. Turnuvada 40 hamleden önce berabere teklifi yasak.

The Grenke Chess Classic is a 10-player round robin held in Karlsruhe (rounds 1-3) and Baden-Baden (rounds 4-9), Germany, The time control is 100 minutes for 40 moves, then 50 minutes for 20 moves and then 15 minutes to finish the game, with a 30-second increment from move 1. Draw offers before move 40 are not allowed.

3 tur sonunda sıralama

Tüm Oyunlar


Örnek Dersleri ürün sayfasında görebilirsiniz. Satranç öğrenmek ve ilerletmek artık çok kolay!
Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir