Uludağ Üniversitesi Satranç Şampiyonası

Uludağ Üniversitesi Satranç Şampiyonası

FM Selim Gürcan Yorum yapılmamış

U.Ü. Satranç Topluluğu'nun düzenlediği Uludağ Üniversitesi Satranç Şampiyonası 27 Şubat – 3 Mart 2006 tarihleri arasında U.Ü. Görükle Yerleşkesi Öğrenci Kültür Merkezi'nde yapıldı. Aynı zamanda üniversite satranç takımı seçmeleri niteliğinde olan ve 6 tur üzerinden gerçekleştirilen turnuvada Ervin Özkan ve Dinçer Selen yarışmayı 5,5 puanla bitirdiler. Eşitlik bozmalardan sonra Ervin Özkan 2. kez Uludağ Üniversitesi Satranç Şampiyonu oldu. Turnuva Sıralaması   

Dinçer Selen ikinci olurken, 5 puan alan Sunay Güneş ise üçüncü sırada yer aldı. 17-20 Mart 2006 tarihinde Yaşar Üniversitesi'nde düzenlenecek olan Üniversiteler Türkiye Şampiyonası'nda Uludağ Üniversitesi'ni Ervin Özkan, Dinçer Selen ve geçen yılın üniversite birincisi olan Özgür Özbostanlar'dan oluşan takım temsil edecek.

Ervin Özkan ve Dinçer Selen'den oluşan U.Ü. ekibi 30 Mayıs- 3 Mart 2006 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Ege Üniversitesi Bahar Kupasına da katılacaklar. Bu ikiliden oluşan U.Ü. satranç Takımı 2004-2005 Türkiye Üniversiteler Şampiyonası'nda Türkiye birincisi olurken, bireysel kategoride de Ervin Özkan Türkiye birincisi, Dinçer Selen Türkiye ikincisi olmuştu.

Ervin Özkan ikinci kez Uludağ Şampiyonu oldu.

Turnuva ikincisi Selen Dinçer

Haber İsmail Çalışkan

Kategoriler
Yerel Haberler
Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir