Genel Kurul Görüntüleri

Genel Kurul Görüntüleri

FM Selim Gürcan Yorum yapılmamış

26 Aralık Pazar günü Özerk TSF’nin ilk Genel Kurulu gerçekleştirildi. 140 delegenin 78 oyunu alarak Yazıcı’nın rahat şekilde kazandığı seçimlerden görüntüler getiriyoruz.

Özerk Federasyonlar Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Babacan tarafından açılan Genel Kurul
saygı duruşundan sonra Divan Seçimine geçti. Yazıcı’nın önerdiği Ferit Çömez başkanlığındaki liste Keleş’in önerdiği Ahmet Haznedaroğlu başkanlığındaki listeyi 57’ye 41 oyla geçti. Oylamanın en ilginç noktası bazı delegelerin Başkan adaylarının bakışları karşısında oylarını değiştirmesi oldu.

Marmaris Kulübü’nün oyuncusu ve asbaşkan adayı olduğu halde delege olarak Genel Kurula yollanmayan Ateş Ülker Ana Tüzük üzerine 10 dakikalık bir konuşma yapmak istedi. Muhaliflerin karşı çıkması üzerine sinirlenen Ülker “Ben konuk değilim.Aday üyeyim. Ömrünü bu işe vermiş bir kimseyim. Beni konuşturmazsanız, bunun bir karşılığı olacaktır. Bu bedeli ödersiniz. Konuşturmak istemiyorsanız, çekindiğiniz bir şeyler vardır” diye adeta kükredi. Bunun üzerine konuşma isteği Genel Kurul oylamasına sunuldu ve kabul gördü.

Genel Kurulun renkli simalarından biri yine Dalkıran’dı. Yaptığı itiraz üzerine delege olma hakkı elde eden Dalkıran da görüş belirtti. Adayların konuşmalarından sonra oylamaya geçildi.



Tüm kitapları görebilirsiniz. Türkiye'nin en geniş satranç kitaplığı bizde!

 

Sandık kontrol edilirken. Ön planda Divan Başkanı Ferit Çömez, Murat Akdağ ve Genel Sekreter Recep Şahin

Başkan Yazıcı ve aday Cengiz Keleş oy kullanırken

İki Eski Türkiye Şampiyonu Ali İpek ile Hakan Erdoğan arasındaki fark nedir? İpek delege, Erdoğan misafir. Çok keyifli sohbeti olan İpek’ten Satranç Okulu’na yazı sözü aldığımızın müjdesini bu vesile ile verelim.

Ateş Ülker ve Turgay Atilla

Enis Bilyap, IM Adnan Şendur ve Atilla Alpaslan

Halil Özmen ve Avrupa Yazışmalı Satranç Şampiyonu Fatih Atakişi. Forumda “Genel Kurul At ile Fili ayıracaktır” diyen Halil Özmen’in desteklediği grup başarılı olamadı.

Özel Federasyon döneminde yönetici olarak önemli hizmetler veren Uluslararası Hakem Mete Savacı (daha önce isimde yaptığımız hatadan dolayı özür dileriz S.O.)

Karaman ekibi; Nurettin Kahraman, Sinan Güder, Mustafa Şahin

Oy kuyruğu


Örnek Dersleri ürün sayfasında görebilirsiniz. Satranç öğrenmek ve ilerletmek artık çok kolay!
Anahtar Kelimeler
TSF Seçimleri
Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir