Carlsen’in enerjisi sadece satranççılara %40 indirimli!

Carlsen’in enerjisi sadece satranççılara %40 indirimli!

FM Selim Gürcan Yorum yapılmamış

Satrançta beslenme çok önemsenmeyen ama üst düzeyde oyuncuların çok önem verdiği bir konudur. Yüksek konsantrasyonun gerektiği satrançta yüksek enerjiye de ihtiyaç duyarsanız. Carlsen’in oyunlarına hep portakal suyu ile geldiğini fark etmiş miydiniz? Ev ve mutfak aletlerinin lider firmalarından Homend sadece satranççılara özel %40 indirim ile Carlsen’in içtiği portakal suyunu size de sunuyor. Tek yapmanız gereken “SATRANC1” kodunu eklemek.

Carlsen kariyeri boyunca oyunları esnasında sürekli portakal suyunu tercih etti. Genelde satranççıların çay ve kahveyi tercih ettiği görülür. Özellikle Kramnik kahve tutkunudur. Carlsen bu açıdan da diğerlerinden farklı.

carlsen-portakal

 

Satranççılara Özel %40 İndirim!

14 yıldır yayında olan Satranç Okulu sitesi mutfak ve ev aletleri tanıtım yerine döndü mü diye şaşırmış olabilirsiniz. Lafı uzatmayalım, madde madde anlatalım.

1) Homend Genel Müdürü Orkun Dizdar aynı zamanda satranççı (1910 elo, 1941 UKD) ve satranççılara özel %40 indirim sağladı.

2) Bu sayfanın editörü özellikle kullanıcıların yorumlarını merak eder. Tarafsız bir kaynak olarak Ekşi Sözlük’te ürünler ve servis hizmeti çok övülmüş.

3) Taze sıkma portakal suyuna gürültüsüz ve çok ucuz biçimde ulaşabileceksiniz. Portakal mevsimine 1 ay kaldığını hatırlatalım.

 

homend

 

 

%40 İndirimi nasıl uygulayacaksınız

Yapmanız gereken https://www.homend.com.tr adresine gitmek ve elektrik süpürgesinden mutfak robotuna ürünlerden birini seçmek.

Sonrasında sepete ekledikten sonra aşağıda olduğu gibi SATRANC1 kodunu yazınca ürünün anında %40 indirimli hale geldiğini göreceksiniz!

 

energyjuicer-indirimli

 

Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir