Ödüllü Yarışmaya Ay Sonuna Kadar Katılabilirsiniz

FM Selim Gürcan Yorum yapılmamış

Sorular için tıklayınız

Birinci olanın 100 milyon ikinci ve üçüncünün de Kasparov’un çıkan yeni kitaplarını alacağı yarışmayı kaçırmayın.
Katılım Şartları
Turnuva herkese açıktır ve katılım ücretsizdir.
Yarışma şartları
1) Kasım, Aralık ve Ocak aylarında her ayın başında 100’er puanlık eleme soruları yayınlanacaktır. Her ay 12 soru sorulacaktır.
2) Yarışmacılar cevaplarını her ayın 20’sine kadar asdikmen@hotmail.com adresine ad ve soyadı belirterek göndereceklerdir. Çözümler, oyuncuların aldığı puanlar, sıralama ve yeni sorular ay başında yayınlanacaktır. Yarışma tüzüğü yazının devamında.

KATILIM ŞARTLARI
Turnuva herkese açıktır ve katılım ücretsizdir.
YARIŞMA ŞARTLARI
1) Kasım,Aralık ve Ocak aylarında her ayın başında 100’er puanlık eleme soruları yayınlanacaktır. Her ay 12 soru sorulacaktır.
2) Yarışmacılar cevaplarını her ayın 20’sine kadar asdikmen@hotmail.com adresine ad ve soyadı belirterek göndereceklerdir. Çözümler,oyuncuların aldığı puanlar, sıralama ve yeni sorular aybaşında yayınlanacaktır.
3) Elemelerin sonunda (ilk 3 ayda) 300 puan üzerinden 200 puan toplayan bütün oyuncular aldıkları puanlarla beraber bir üst tura yükseleceklerdir.
4) Yarı finaller Şubat ve Mart aylarında yapılacaktır. Her ay 300 puan değerinde sorular sorulacaktır. Eleme turundan devreden puanınızla beraber toplam 900 puan üzerinden 600 puan toplayan bütün oyuncular aldıkları puanlarla beraber finale yükseleceklerdir.
5) Final yarışması Nisan ayında yapılacaktır. 1200 puan değerinde soru sorulacaktır.Toplamda alınan puanlara göre sıralama yapılacaktır.

ÖDÜLLER
1.ÖDÜLÜ:100.000.000 TL.
2.ÖDÜLÜ: My Great Predecessors II (Kasparov)
3.ÖDÜLÜ:
My Great Predecessors I  (Kasparov)

Herkese başarılar dileriz.
SATRANÇ OKULU


Örnek Dersleri ürün sayfasında görebilirsiniz. Satranç öğrenmek ve ilerletmek artık çok kolay!
Kategoriler
Haberler
Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir