YASEM Açıldı

YASEM Açıldı

FM Selim Gürcan Yorum yapılmamış

22 Aralık 2004 tarihinde Yalova'da Yalova Satranç Eğitim  Merkezi Belediye'nin denetiminde TSF desteğiyle açıldı. Yalova Belediye Başkanı Barbaros Binicioğlu'nun desteğiyle kurulan YASEM'in açılış töreninde Başkan Yardımcısı İbrahim Akay ve Ali Nihat Yazıcı konuşma yaptı.

YASEM Yalova'nın en modern ve merkezi binası olan Karizma İş Merkezi'nde açıldı. Toplam 600 m2'lik 2 salon ve 2 odaya sahip merkez Yalovalı satrançseverlerin hizmetinde.

Açılışta TSF Başkanı Yazıcı kurulan merkezin önemini vurgularken görülüyor.

IM Mert Erdoğdu açılış töreninden sonra Yalovalı satranççılara simultane verdi. Erdoğdu Legall matı yapmak üzere Axe5 ile Vezirini feda ettikten sonra rakibinin Vezirin boşta olduğunu görmesi üzerine yaptığı sevinç gösterisi dudaklarda tebessüm yarattı!



Tüm kitapları görebilirsiniz. Türkiye'nin en geniş satranç kitaplığı bizde!

Melih Karataş Olay TV'deki satranç programı için Başkan ile röportaj yaparken.

TRT'ci Yazıcı hem röportaj verdi, hem de çekimlerde yardımcı olmaktan geri kalmadı. Her ne kadar muhalifleri "Başkan herhalde seçim sonrası TRT'ye dönmeye şimdiden hazırlanıyor" diye espriler yapsa da Yazıcı ilk turda seçimi kazanacağını söylüyor.

Cem Pekün grubu adına gelen Kuvay Sanlı ve Murat Akdağ açılıştan sonra satranç oynama fırsatını kaçırmadılar.

YASEM'in açılışındaki en ilginç görüntü şüphesiz forumlarda ateşli diyaloglar yaşayan Yazıcı ve Akdağ'ı sohbet ederken görmekti. Kuvay Sanlı, Murat Akdağ ve Yazıcı seçim sonrası sonuç ne olursa olsun Türk satrancının daha iyi yerlere gelmesi için işbirliği içinde bulunacaklarını söylediler. Seçimlerin de bu centilmenlik havasında geçmesini diliyoruz. Soldan sağa Selim Gürcan, İSD Başkanı Nafiz Özalp, Yalova Belediye Spor Kulübü yöneticisi ve satraç sorumlusu Talat Gündüz, Murat Akdağ, Kuvay Sanlı, Ali Nihat Yazıcı, İbrahim Akay, Tuğrul Okar


Örnek Dersleri ürün sayfasında görebilirsiniz. Satranç öğrenmek ve ilerletmek artık çok kolay!
Kategoriler
Yerel Haberler
Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir