İzmir’de Büyükusta Satranç Turnuvası

İzmir’de Büyükusta Satranç Turnuvası

FM Selim Gürcan Yorum yapılmamış

MTS Logistic 3. GM Turnuvası 5-9 Ekim tarihleri arasında Vesta Fuar Otel‘de İSEM organizasyonuyla düzenleniyor. Scheveningen usulü düzenlenen turnuvada Yabancı 4 GM ve 1 IM Türk sporculara karşı çift tur oynuyor. Oğulcan Kanmazalp, Burak Fırat, Mert Erdoğdu, Umut Atakişi ve Cem Kaan Gökerkan unvan için yarışan Türk sporcular.

İzmir’in en köklü satranç kurumu İzmir Satranç Eğitim Merkezi ve yöneticisi Enis Bilyap ve sponsor kuruluşlar tarafından düzenlenen MTS Logistics 3. GM Satranç Turnuvası heyecan yaratmaya devam ediyor. Türk sporcular unvanlı rakipleriyle oynayarak kendileri de yeni unvanlar peşinde koşuyorlar. 90 dakika 30 saniye artırmalı tunuva tam bir maraton zorluğunda çünkü oyuncular 5 günde 10 tur oynayacaklar.

mert erdogdu mts

IM Mert Erdoğdu Türkiye’nin en başarılı satranç antrenörlerinden birisi. Işık Can ve Ahmet Utku Üzümcü gibi şampiyon öğrecilerin hocası Erdoğdu GM olmaya en yakın oyuncu. 2500 elo geçme şartını yerine getiren ve 2 GM normuna da sahip olan oyuncu bu turnuvada GM normu alırsa hemen GM olmaya hak kazanacak.

 



Tüm kitapları görebilirsiniz. Türkiye'nin en geniş satranç kitaplığı bizde!

Örnek Dersleri ürün sayfasında görebilirsiniz. Satranç öğrenmek ve ilerletmek artık çok kolay!
Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir