Cu10242014

Son GüncellemeCu, 24 Eki 2014 5am

Back Buradasınız: Anasayfa Kaynaklar Eğitim CD'leri Başlangıç CD'leri Satranç Öğreniyorum 1

Kaynaklar

Satranç Öğreniyorum 1

s_ogreniyorum_ufak

Satranç Oynamayı Öğreniyorum cd serisi ile satranç öğrenmek kolay ve eğlenceli. Flaş dersler Türkçe seslendirmeli olarak anlatılıyor ve görsel olarak destekleniyor. 17 dersten ve uygulamalardan oluşan cd'de tahta üzerinde oklar ve dairelerle etkili vurgulama yapılıyor. Eğer satranç öğrenmek istiyorsanız veya çocuklarınızın eğlenceli ve kolay biçimde satranç öğrenmelerini istiyorsanız "Satranç Oynamayı Öğreniyorum I" cd'si sizin için ideal. Bu cd ile öğretmenlere de sağlam bir eğitim programı sunulmakta. Haberin devamından ayrıntılı bilgiye ve örnek derse ulaşabilirsiniz.

Demo cd'sini indirmek için tıklayınız (28 MB) 

 

Satranç Oynamayı Öğreniyoruz

Yeni başlayanlar için satranç derslerini kitaptan öğrenmek daha da zordur. Başta herkese karışık gelebilecek satrançta taşların hareketlerinin oturması için görsellik çok önemlidir. Bu cd ile adeta hemen tahta başına oturup öğrenmeye başlıyorsunuz. Aşağıda Kalenin hareketi önce oklarla ve dairelerle vurgulanıyor ve sonra Vezir somut hamlelerini gerçekleştiriyor.

ogreniyorum1

 

Örnek ders için tıklayınız 

Tüm cd'leri görmek ve satın almak için tıklayınız 

 

 
ogreniyorum2

"Rok, Piyon Dönüşümü ve Geçerken Alma" dersinin girişi.ogreniyorum3

 Zor öğrenilen bir kural olan "Geçerken Alma"yı da öğreniyoruz.

avcifil

Her taşın hareketini öğrendikten sonra pratik ile bilgilerimizi pekiştiriyoruz. Yukarıdaki örnekte amaç Fil ile piyonları toplamak.

 

 No  Konu   Süre   Seviye 
 1  Tahta  ve Taşlar
 12:55  Yeni Başlayanlar
 2  Kalenin Hareketi
 08:37  Yeni Başlayanlar
 3  Avcı Kale    Yeni Başlayanlar
 4  Filin Hareketi  07:32  Yeni Başlayanlar
 5  Avcı Fil    Yeni Başlayanlar
 6  Vezirin Hareketi  05:26  Yeni Başlayanlar
 7  Avcı Vezir    Yeni Başlayanlar
 8  Şahın Hareketi  04:12  Yeni Başlayanlar
 9  Avcı Şah    Yeni Başlayanlar
 10  Atın Hareketi  08:52  Yeni Başlayanlar
 11  Avcı At    Yeni Başlayanlar
 11  Piyonun Hareketi  07:05  Yeni Başlayanlar
 12  Avcı Piyon  03:11  Yeni Başlayanlar
 13  Şah Tehdidi  13:58  Yeni Başlayanlar
 14  Pat
 04:21

 Yeni Başlayanlar

 15  Birkaç Kural Daha  20:24

 Yeni Başlayanlar 

 16  Satranç Oyna    Yeni Başlayanlar



 

öde indir satranç cdleri

Online Özel Satranç Dersleri

Özel Satranç Dersleri

İnternette online satranç dersleri ile bire bir eğitim artık çok kolay!

satrancders