Kastamonu 19 Mayıs Turnuvası

Kastamonu 19 Mayıs Turnuvası

FM Selim Gürcan Yorum yapılmamış

Türkiye Birinciliği 28 Mayıs'ta başlıyor. Turnuva 14 oyuncu arasında döner olarak İnegöl'de Oylat kaplıcalarında yapılıyor. Toplam ödülün 12,500 YTL olduğu turnuvaya katılanlar şöyle: Yakup Erturan, Umut Atakişi, Doğan Heval Reyhan, Aziz Mert Erdoğdu, Selim Çıtak, Hakan Erdoğan, Barış Esen, Alper Olcayöz, Serkan Yeke, Yasin Emrah Yağız, Görkem Sivri, Tolga Demirel, Aydın Duman, Emre Can. Haznedaroğlu mazeret göstererek birinciliğe katılmıyor.

Her takımın üç oyuncudan oluştuğu turnuvada. Birinci, ikinci, üçüncü olan takımlara şilt verilirken masa birincilerinede satranç takımı hediye edildi. Maçların çekişmeli geçtiği turnuva döner sistemle oynandı. Maçlarda en iyi perfonması Anadolu Endüstri Meslek Lisesinden 3. masada oynayan Mehmet KAYAN 5 maçını alarak. en işi sporcu seçildi.

Puanlama işe şu sekilde gerçekleşti.

Göl Anadolu Öğretmen lisesi 12

Anadolu Teknik Endüstri Mesek Lisesi 10

Ticaret Meslek Lisesi 6



Tüm kitapları görebilirsiniz. Türkiye'nin en geniş satranç kitaplığı bizde!

Endüstri Meslek Lisesi 6

İmam Hatip Lisesi 5

Mustafa Kaya Lisesi 3

Eşlendirme SwissManager programı kullanılırken oyuncuların oyunlar için gösterdikleri mücadele ilgi ile izlendi. Ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Yusuf SEZER, Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı, Okul İdarecileri de katıldı.


Örnek Dersleri ürün sayfasında görebilirsiniz. Satranç öğrenmek ve ilerletmek artık çok kolay!
Kategoriler
Yerel Haberler
Bir yorum yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir