Prş10232014

Son GüncellemePzt, 20 Eki 2014 6am

Gambit, Strateji, Sicilya Savunması, Fransız Savunması

s_ogreniyorum6_ufakSatranç Okulu'nun zevkle takip edilen flaş derslerinden oluşan Satranç Öğreniyorum setinin altıncı cd'si ile bilgilerimizi daha da artırıyoruz. Eski Milli Takım oyuncusu FM Selim Gürcan tarafından anlatılan derslerden bazıları "İspanyol Açılışı", "Rok Atmış Şaha Saldırı", "Petroff Savunması" ve "Mat Kombinezonları". 9 ders ve bir sınavdan oluşan derslerde oklar ve daireler ile vurgu artırılıyor ve sık sık öğrencinin cevaplaması için sorular soruluyor. Artık özel öğretmenim yok diye şikayet edemezsiniz! Haberin devamından ayrıntılı içeriğe ulaşabilirsiniz.

Örnek Ders: Sicilya Savunması

 

Satranç Öğreniyorum 6

Satrançta ilerlemenin tek yolu çalışmaktır. Yalnız doğru şekilde verilen bilgiler her zaman için daha hızlı yol almanızı sağlar. Satranç Okulu eğitim cd'leri ile en doğru bilgileri en anlaşılır şekilde alacaksınız. Aşağıdaki konumda "Gambit" konusu işlenmekte.

s_ogreniyorum6_1

Dersler boyunca oklar ve daireler ile dersi daha iyi kavramanız sağlanacak. aşağıdaki konumda sesli anlatımın yanı sıra oklar ile siyahın tehdidi gösterilmekte.

s_ogreniyorum6_2


Aşağıdaki resim derslerden bir başka görüntü. Atlar oklarla çizilmiş karenin içinde etkilidir.

s_ogreniyorum6_3

Dersler boyunca izleyici olarak kalmayacaksınız. Kritik konumlarda sorulan sorulara cevap vermek veya cevap aramak satrançta ilerleme yolunda önemli adımlardır. Aşağıdaki konumda beyaz için iyi hamle bulmanız isteniyor.

s_ogreniyorum6_4


Satranç Öğreniyorum 6 İçeriği

No
Ders
Süre
Seviye
1 Gambitler 22:34 1000-1500
2 Kombinezonlar 18:16 1000-1500
3 Vezir Oyunsonları
14:12 1000-1500
4 Strateji 22:05 1000-1500
5 Fransız Savunması
12:44 1000-1500
6

Sicilya Savunması

11:38 1000-1500
7 Caro Kann Savunması
14:32 1000-1500
8 Kale Oyunsonları 16:49 1000-1500


öde indir satranç cdleri

Online Özel Satranç Dersleri

Özel Satranç Dersleri

İnternette online satranç dersleri ile bire bir eğitim artık çok kolay!

satrancders